Piri Reis'ten Samsunlu Girişimci Ümit Dedezade'ye Ziyaret

Piri Reis'ten Samsunlu Girişimci Ümit Dedezade'ye Ziyaret

Okul Müdür Yardımcısı Nejla Bostancı, kulüp öğretmenleri Sennur Yılmazarslan, Yasemen Akgün, Erdal Gedikli ve Muhasebe Alan Şefi Havva Fidan eşliğinde gerçekleyen ziyarette Dedezade, öğrencilere Samsu Börek'in yola çıkış hikayesini ve nasıl geliştiğini anlattı.

Annesinin desteği ile bu serüvene başladığını dile getiren gıda mühendisi Dedezade, "Çalışmak, emek vermek bu işin püf noktası. Gece üçte kalkar, annemle birlikte hamur yoğururdum. Üniversite yıllarında hep çalışarak, gerektiğinde uykusuz kalarak ve çevremde çalışmaya istekli, kendini geliştirmek isteyen insanları tutarak bugünlere geldim" dedi.

7'inci şubesini açmaya hazırlanan Samsu Börek'in başarı hikayesini, Ümit Dedezade'nin ağzından merakla dinleyen öğrenciler, akıllarına takılan soruları da sorma fırsatı buldu.

Piri Reis Dijital Ajans'ın başarı öyküsünü de dinleyen genç girişimci Ümit Dedezade, Piri Reis Döner Sermaye İşletmesinin öğrenciler için büyük bir şans olduğunu ifade etti. Ziyarette genç girişimci Ümit Dedezade'ye okul heyeti tarafından çiçek takdim edildi.